dřevěná podlaha KARIBU AMBERG 2 (77897) LG1744

Kód produktu: LG1744
dřevěná podlaha KARIBU AMBERG 2 (77897) LG1744dřevěná podlaha KARIBU AMBERG 2 (77897) LG1744
Dostupnost (ve dnech): 21
Cena: 4 990 Kč
Parametry
Hmotnost36kg
Typ příslušenstvíPodlahy a základny
Popis produktu

Německá kvalita od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

Dřevěná podlaha pro domky KARIBU vyrobená ze smrkových profilů síly 16 mm, systém pero / drážka

Povrchová úprava:
Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) a to z vnější i vnitřní strany dílců. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost Vašeho zahradního domku. Na podlahu je možné použít speciální nátěry na dřevěné podlahy - např. pružný polyurethanový nátěr. Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty.

Skladování před montáží:
Podlaha je vyrobená z kvalitního dřeva (severský smrk) a je dodávána povrchově neošetřena. Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost,slunce atd). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

Základy domku:
Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala cca 10 cm nad okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základový rošt ležel v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte trámky pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Základ se obyčejně provádí třemi způsoby :

  • pásový základ
  • sypaný betonový základ
  • betonová deska

Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady: podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží Váš domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.